5 dejtingtyper ni garanterat kommer traff online [2023]

5 dejtingtyper ni garanterat kommer traff online [2023]

Dejtingappar och andra service online inneha gjort det lattare sta oss att ringa kontakt tillsammans nya personer, nagot som likas kan bringa att du stoter kungen atskilliga olika typer av personligheter an ni annars hade gjort. Nedo reder dejtingcoachen ut vilka typerna befinner bosniska kvinnor för äktenskap sig, och hur du hanterar de dar kungen ultimata takti. Fotograf: Unsplash

Det ar dejtingappen Happn saso age tagit avlastning av dejtingmentorn och matchmakern Ane Hagen darfor at analyser de skilda typerna utav mannisko. Skada underben befinner si det ens for avsikt att inordn mannisko kungen detta sattet? Marine Ravinet, Head of trends kungen Happn, forklarar:

– Det a?r betydelsefullt att ka?nna at do olika dejtingtyperna fo?r att vara medveten om vem ni bo?r undvika samt pa? sa? sa?tt vet koncentrera pa? allihopa dom ma?nniskor saso har synonym ma?l tillsamman dejting sasom ni. Pa? sa? sa?tt blir det enklare att lokalisera ra?tt samt utveckla saken da relationen sasom nyss ni a?r ute efter, sa?ger hon i e pressmeddelande.

Dating Mentorn Ane Hagen befinner sig modern kungen likadan rals, samt anser tillika hon att personers beteenden bland ovrig kan donera en vink forsavitt va personens anledning tillsammans att existera verksam villig dejtingtjansten befinner sig:

– Na?r kar letar postumt nagon kompanjo online a?r det viktigt att veta dom underliggande anledningarna till att ma?nniskor a?r aktiva pa? dejtingappar. Do finns do sasom a?r aktiva fo?r att finn nago kompanjo alternativt vidg sitt sociala na?tverk. Sam darefter finns det de sasom a?r ute efter bekra?ftelse, forklarar hon.

Ka?nner n ater laget na?r n samt din crush chattar tillsammans varandra, det a?r roligt, fa flirtigt sam intensivt men det blir icke mer? Er chattar kan handa till och tillsammans dagligen och la?r ka?nna varandra mer samt mer men ni talar aldrig forsavitt att traffas i verkligheten. Om n fo?resla?r att er ska tra?ffas fa?r ni tillsammans sto?rsta rimlighet e luddigt besvarande.

– dom finns do saso leker kring, saken dar ha?r typen a?r idelige uttra?kad och hoppas pa? na?gra flirtar inte med att go?ra na?got mer med det. Personen kan plo?tsligt fo?rsvinna alternativt avsluta besvara fo?r att sedan anlanda i retur upprepa na?sta ga?ng hen a?r uttra?kad, sa?ger Ane Hagen.

2. Den o?verserio?sa

Eventuellt inneha n sto?tt pa? typen saso sta?ller ma?nga sam personliga fra?gor sam som verkligen vill la?ra ka?nna de innan er tra?ffas pa? precis? Du chattar ifall epok familjer, arbetsplats, favoritra?tter och dro?mresor. Fo?rmodligen chattar du kanske la?nge och kan handa tala ni i telefon innan er traffas. Det dro?jer kanske fore du tra?ffas skad na?r er va?l ga?r pa? nago fo?rsta dejt inneha ni allareda skaplig kontrol pa? varandra.

– mi kallar detta fo?r den o?verserio?sa typen, mycket a?r personen ra?dd fo?r att go?ra misstag sam vill vara medveten om sa? avsevart saso mo?jligt for de besta?mmer tra?ff med na?gon. Do testar sam sta?ller ma?nga fra?gor fo?r att beskada mot att de passar enastaende tillsamman tillsammans sin crush, sa?ger Ane Hagen.

3. Den ota?liga

Du age nagon farsk crush och d bo?rjar chatta tillsamman varandra skada det dro?jer icke la?nge, ganska blott efter ett halloj, sasom din crush fra?gar ifall ni amna traffas. Saken da ha?r typen a?r noll anhangare fran att prat pa internet inte me vill hellre tra?ffas pa? ett ga?ng fo?r att betrakta om det klickar ino verkligheten.

– saken dar ota?liga typen a?r saken dar sasom vill tra?ffas med detsamma, na?stan utan att sa?ga goddag. Ideligen anser personen att det a?r ba?ttre att la?ra ka?nna varandra ino verkligheten andock ibland kan det ocksa? orsaka pa? att dom ager sva?rt samt anser att det a?r anstrangande att kommunicera skriftligt igenom nagon chatt, sa?ger Ane Hagen.

4. Saken da som enbart a?r omoder efter ett kva?ll

Det a?r fredagskva?ll samt det plingar mot ino din telefon, ett farsk crush. Det plingar at ater samt crushen har skrivit till de, du bo?rjar internetsnack och det a?r kuligt sam flirtigt. Antagligen besta?mmer d ni fo?r att mo?tas op eller sa? skriver ni dagen postum ate men da? a?r din crush ej lika starkt intresserad. Ka?nner n igen detta? Inom sa? nedgang ager n antagligen sto?tt pa? typen sasom vill fa? crushes enbart fo?r ett kva?ll.

– ett del som anva?nder dejtingappar letar postumt na?gon att alska tillsammans, de kan likval samtidigt sok en serio?s medspelare. Det a?r da?rfo?r relevant att n som letar efter ett la?ngvarigt fo?rha?llande a?r varse om vad du so?ker. Det a?r ocksa? finemang att ta?nka pa? att a?ven om personen ni tra?ffar har sagt att hen letar postum en serio?st fo?rha?llande beho?ver det ick innebara att det a?r tillsammans dej, sa?ger Ane Hagen.

5. Den som so?ker bekra?ftelse

Nagon farsk crush: n skriver na?got skad fa?r inget besvarande. Da? nog du ager sto?tt pa? typen saso endast vill crushes fo?r uppma?rksamheten skad sasom ej a?r mer hugad a?n sa?.

– Det a?r ma?nga som anva?nder dejtingappar fo?r att fa? uppma?rksamhet samt bekra?ftelse. Somlig eventuellt at och med age e fo?rha?llande andock vill bese hurdan de sta?r sig pa? singelmarknaden. Det kan ocksa? gora om att personen anva?nder bekra?ftelsen fo?r att dyka upp o?ver ett ex eller nagon crush som icke slutade sa? enastaende, sa?ger Ane Hagen.

Lämna ett svar