5 dejtingtyper ni garanterat kommer traffa online [2023]

5 dejtingtyper ni garanterat kommer traffa online [2023]

Dejtingappar sam andra tjanster online age gjort det lattare stav oss att fa bekantskap tillsammans nya persone, nagot sasom likas kan medfora att du stoter pa atskillig skilda typer fran personligheter ann du eljes hade gjort. Nedan reder dejtingcoachen ut vilka typerna ar, ocksa hur n hanterar dem kungen ultimat metod. Foto: Unsplash

Det befinner sig dejtingappen Happn sasom har tagit bistand av dejtingmentorn sam matchmakern Ane Hagen darfor at kartlagga do skilda typerna av mannisko. Skad hur sa befinner si det ens sta avsikt att inordna folk gallande detta sattet? Marine Ravinet, Head of trends kungen Happn, forklarar:

– Det a?r relevant att ka?nna mo dom skilda dejtingtyperna fo?r att kanna till vem n bo?r sky samt pa? sa? sa?tt veta koncentrera pa? samtlig dom ma?nniskor som inneha dit ma?l tillsamman dejting som du. Pa? sa? sa?tt blir det enklare att patraffa ra?tt och foradla saken dar relationen saso hederlig du a?r ute postumt, sa?ger hon i en pressmeddelande.

Dating Mentorn Ane Hagen befinner si inomhus pa dito spar, sam anser dessutom hon att personers beteenden bland ovrigt kan bidraga en fingervisning ifall vad personens foresats tillsamman att besta engagerad gallande dejtingtjansten ar:

– Na?r kar letar postumt ett medspelare online a?r det angelaget att veta de underliggande anledningarna mo att ma?nniskor a?r aktiva pa? dejtingappar. Do finns dom som a?r aktiva fo?r att finna nago kompanjo alternativt bredda sitt sociala na?tverk. Sam inom kort finns det de saso a?r omodern postumt bekra?ftelse, forklarar hon.

Ka?nner n ater lage na?r du samt din crush chattar tillsammans varandra, det a?r festligt chilensk kvinnor för äktenskap, en aning flirtigt sam intensivt skad det blir inte mer? D chattar ganska mot och tillsammans dagligen samt la?r ka?nna varandra mer samt mer skada du talar aldrig ifall att traffas i verkligheten. Forsavitt du fo?resla?r att er amna tra?ffas fa?r ni med sto?rsta sannolikhet ett otydligt besvarande.

– dom finns do sasom leker krin, den ha?r typen a?r mycket uttra?kad sam onsk pa? na?gra flirtar inte med att go?ra na?got mer tillsammans det. Personen kan plo?tsligt fo?rsvinna alternativt avga svara fo?r att darefter komma tillbaka igen na?sta ga?ng hen a?r uttra?kad, sa?ger Ane Hagen.

2. Saken dar o?verserio?sa

Ganska inneha du sto?tt pa? typen saso sta?ller ma?nga sam personliga fra?gor samt som verkligen vill la?ra ka?nna de for d tra?ffas pa? precis? D chattar forsavitt tidevarv familjer, arbetsuppgift, favoritra?tter och dro?mresor. Fo?rmodligen chattar er mer eller mindre la?nge sam kanske pratar du inom telefon for du traffas. Det dro?jer formodligen innan du tra?ffas skada na?r du va?l ga?r pa? en fo?rsta dejt ager er redan ganska bra uppsikt pa? varandra.

– Jag kallar detta fo?r saken da o?verserio?sa typen, ofta a?r personen ra?dd fo?r att go?ra fadas sam vill veta sa? avsevart saso mo?jligt for do besta?mmer tra?ff tillsammans na?gon. Do testar samt sta?ller ma?nga fra?gor fo?r att betrakta mot att dom matchar fint tillsammans med sin crush, sa?ger Ane Hagen.

3. Saken dar ota?liga

Ni age nago farsk crush samt du bo?rjar internetsnack med varandra men det dro?jer ej la?nge, nog enkom postum en halla, saso din crush fra?gar forsavitt du skall traffas. Saken dar ha?r typen a?r inte ett skvatt beundrare itu att internetsnack inte me vill hellre tra?ffas pa? nago ga?ng fo?r att betrakta om det klickar ino verkligheten.

– Den ota?liga typen a?r saken dar sasom vill tra?ffas genast, na?stan inte med att sa?ga halloj. Mycket tycker personen att det a?r ba?ttre att la?ra ka?nna varandra inom verkligheten andock stundtals kan det ocksa? orsakas pa? att do inneha sva?rt och anser att det a?r anstrangande att kommunicera skriftligt igenom nagon chatt, sa?ger Ane Hagen.

4. Den sasom bara a?r ute postum nagon kva?ll

Det a?r fredagskva?ll samt det plingar mot ino din telefon, nagon farsk crush. Det plingar at igen och crushen har skrivit at dig, ni bo?rjar prat pa Interne och det a?r kuligt samt flirtigt. Kanske besta?mmer d ede fo?r att mo?tas upp eller sa? skriver n dagen efter igen men da? a?r din crush ick oforandrad starkt intresserad. Ka?nner n ater det har? I sa? stank age du eventuell sto?tt pa? typen som vill fa? crushes endast fo?r en kva?ll.

– En bit sasom anva?nder dejtingappar letar efter na?gon att pippa med, do kan dock medan sok nagon serio?s delagare. Det a?r da?rfo?r viktigt att ni sasom letar postumt en la?ngvarigt fo?rha?llande a?r medveten forsavit hur sa ni so?ker. Det a?r ocksa? finfin att ta?nka pa? att a?ven forsavitt personen ni tra?ffar inneha sagt att hen letar efter e serio?st fo?rha?llande beho?ver det inte betyda att det a?r tillsamman de, sa?ger Ane Hagen.

5. Saken dar som so?ker bekra?ftelse

Nagon pur crush: n skriver na?got skada fa?r noll genmale. Da? ganska ni age sto?tt pa? typen sasom enkom vill crushes fo?r uppma?rksamheten men sasom icke a?r mer huga a?n sa?.

– Det a?r ma?nga sasom anva?nder dejtingappar fo?r att fa? uppma?rksamhet samt bekra?ftelse. Somliga kan handa till samt tillsammans inneha e fo?rha?llande skada vill granska hurdan dom sta?r sig pa? singelmarknaden. Det kan ocksa? kop forsavit att personen anva?nder bekra?ftelsen fo?r att folja o?ver ett ex eller en crush sasom ick slutade sa? fint, sa?ger Ane Hagen.

Lämna ett svar