Massa prisar intill relationer samt att aga erhalla andock goda kompisa

Massa prisar intill relationer samt att aga erhalla andock goda kompisa

Hur konverserar hane nar hissdorren europeisk datingapp stangs, i kon mot mugge alternativ bred det ovantade motet ino korridoren? Smaprat befinner si kittet saso far relationer samt moten inom vardagen att funka menar Niklas Kallner saso inneha skrivit nagon skrif ino amnet.

Nya kontakter leder mot nya insikter. Att fort alstra ett dialog med saval framlingar sasom lost bekanta ar vardefullt sasom dorroppnare samt relationsskapare sam ger oss dartill nago mer balanserad bild av omvarlden.

– inom tempo tillsamman att vi blir allting mer digitala blir det fysiska motet mer exklusivt samt traffa saso viktigare, anser Niklas Kallner.

Sam ehur flera drar sig darfor at antrada ett konversera, befinner si det mestadel lattare annu kar tror, avser han.

– tva, tre ingangsfraser odl befinner sig man verksam. Det kan inforskaffa ifall vadret, trafiken, ett fotbollsmatch eller eventuellt grimas farfars favoritfraga: ”Och bilen promenera duktig?

Poangen ar att inte vara radd for det ytliga. Snarare befinner sig kallpratets belagga att det befinner sig inte me innehall. Inom stallet hjalper det mot att balanser oss mot varandra, det vill saga att lyssna in och fatta: hur sa promenerar den arme personen igang villi? baksida av underben skulle vi kunna aga gemensamt? Finns det nagot som vi kan forkovra? Tricket befinner si efterat att ta smapratet at kommand niva.

Sa blir ni nagon hejare villi dosnack

– Har plikt herre berora in baksida av underben sasom matchar samt lyssna tillsammans ett nyfiket ora. Att beakta nagon detalj, sasom ett mal, kan existera nago finfin ingang mo nagot mer priva. Medborgare uppskattar ofta, skad ej stadse, att kommunicera ifall sin bostadsort alternativ hemvis.

Niklas Kallner fick inspiration at sin skrift nedanfor ett vistelse inom USA. Darbort markte han att det gick hastig samt inte svar att folja in gallande intressanta prat aven tillsamman nya bekantskaper.

Inom stomme samt botten antaga han att det koper ifall att massa inte anser att det kanns meningsfullt. Att nagon bit mo sam med koketterar tillsamman hur daliga do befinner sig villig kallprat, sasom darfor at markera att de i stallet sparar sig till viktigare information.

– odl kande jag ocksa, medger Niklas Kallner. Andock odl insag sjalv att det behovs glos darfor att alstra kontakter och forsavitt sjalv inte borjar tillsamman att spraka odl blir det inga diskussion alls.

Sjalvklart finns det tillfallen emeda han vill sitta lagmald, till exempel pa morgonen kungen led mot jobbet, andock i situationer darborta vi fysiskt uppemot gnids kontra varandra – som villi ett korteg alternativ i nagon hiss – tycker han likval att det befinner sig ar mer naturligt att beratta nagot annu att sitta moltyst sam besvarat soka efter nagonstans att foga blicken.

– Nar tystnaden kanns olustig kan det existera ett ledtrad att benamna sjalva kanslan: ”Nu blev det en aning trangt” eller ”Jaha, det har kanns ju fa krystat”.

Han anser att aven om vi kanner oss tafatta inneha vi avsevart att segrar villig att separation tystnaden. Inte atminstone i arbetslivet. Ett stunds kallprat i hissen eller korridoren med ett medarbetare av nago annan filial kan presentera sig befinna ovarderlig.

– mig som programledare age exempelvis grandios vaxling itu att kunn hurdan mina kolleger som arbetar tillsammans lat samt ljus age det. Har hane nagon passag inlett nago samtal, ehuru den varenda banal samt banal, har herre krattat i manegen pro framtida situationer nar karl kanske behover varandra, uppg Niklas Kallner.

Pa dito takti befinner si det med exempelvis grannar. Forut eller framti kommer kar inom e lage darborta det befinner sig bra att hava bilda nagon forhalland. Personer runt nastan oss, samt dom vi nog moter inom busskuren var gryning, befinner sig sallan fullstandig oviktiga.

– vilket naturligtvis samt ar jatteviktigt, skad vi behover uppvardera dom svaga banden, anser han sam berattar forsavit nagon besiktning sasom visade att kontakter ar ovarderliga nar herre soker nytt arbetsuppgift.

– skada det var icke do varda kontakterna som varje viktiga. Utan de mer ta bort. Mannisko som skanker oss fakta saso vi icke tillat ifall vi blott sta oss inom vara egna grup.

Underst kramas det enkla

  • Kallpratets funktion befinner si ej att utbyta betydelsefull underrattelse inte med att beror in varandra sam skapa fortroende, for att sedan klara av greppa det mot ett djupare pla. Censurera inte dig solo. Det ar just att framfora nagot betydelselost forsavit vadret, maten eller tillstallningen.
  • Forklara en kansla. Age n haft en skitdag? Alternativ vunnit gallande lotto? Oavsett vilken kansla n ager sa begagna saken dar. Allt darfor at ej endast svara: ”Fint. Och du emedan?” Nar ni tillats fragan forsavit hurda situationen befinner sig.
  • Lokalisera saken dar gemensamma namnaren. Mjukstarta tillsamman nagot d kan existera overens forsavitt som att kon befinner si lang alternativt att det ar kallt ute. Darefter kan kar fortga att fisk. Kommer du bagge a Vaxjo? Age du kidsen villi samma dressera? Alternativt likadan fabless pro svenska sprake langfilmer?
  • Ackumulera villi dig markli bra anekdoter. Villig e darbort ni ocksa vagar bjuda fa villi de solo.
  • Lagg avtryck mo detaljer. Att lyfta fram ett bedarande nasduk inom kavajfickan, en tungomal, alternativt att memorera personens benamning gor att vi kanner oss unika.
  • Stall fragor saso borjar tillsamman: Nar? varenda? hurda? Enkla fragor befinner sig oftast bast. Det ar lattare att erhalla igang ett samtal igenom att vasna e annan briljera, annu via nagon invecklad fraga dar ni jag tillats glansa!
  • Byt ut nagra e-bre alternativ sms-konversationer till telefonsamtal eller fysiska moten. Massa nyanser faller da i saken dar digitala konversationen.

Lämna ett svar