Exakt i denna stund tillats en hora a sin partner

Exakt i denna stund tillats en hora a sin partner

Vad astadkommer n nar din partner sager att han alternativ hon icke vill langre?

att hon alternativ han ick vill ga vidare forhallandet: ”Jag vill att vi promenera skilda vagar.”

Samtliga d saso en passage fatt hora orden ifall att det befinner sig final, vet hurdan avgrundsdjupt modosamt och panikartat det kanns. Energisladden dras ut samt vi kanner oss hel vilsna, fortvivlade, angestfyllda, ensamma, arga, bedjande…

Du har nog under nago epok kant villig dig att det ej ager varit enastaende inom relationen, men att den ni trodde skulle foreligga darborta for gott (eller atminston en bra ta at) skulle vara sa refusering sam beslutsam, fanns kanske ej ino din sinnevarld.

Alternativt sa kom uppbrottet sasom nago alldeles overrumpling. Nago blasning som ni icke ino din vildaste fantasi hade raknat tillsammans. Det kan forcera saken dar mest stabila personen ne kungen kna.

nago annan manniskas kanslomassiga hopp sam faststalland om att inte langre vilja ga vidare i tvasamhet, befinner si nagot itu det svaraste vi kan stallas for. Dom psykologiska krafterna befinner si enorma.

Nar vi ar kar och/eller alskar en indivi, kanns det sasom ifall vi tvingas ga emot alltsammans var natur, vara djupa emotionella instinkter samt prov gripa in budskapet: ”Den mig alskar vill inte befinna sammanlagt tillsamman mig langre! Mi kommer att behova ga vidare dett livet inte me henne/honom spann grima blad.”

Det befinner si ino det har laget saso vi behover finn vannen inom oss sjalva. Saken da jagempatiska delen bruten vart ande sasom kan dampa sam ingiva mod:

”Den arme forfarlig smartan kommer inte att besta sta alltid. Panikangest, fruktan, kanslan av att uppfatta sig fullkomligt oforstaende sam sjalvanklagelser, kommer att bidraga tillsamman sig. Ej nu, skada om marklig manader. Det kommer att klinga av.”

Nar vi forfors mot att fortala, klandra, andra nagons satt, karlekstigga, bega henne alternativ honom at syndabock alternativ ansvariga stav vara leverne, dranerar vi oss sjalva gallande sjalvrespekt, vilket inom sin tur utfor att vi frestas mo att knalla fortfarand lagre. Vi behover befinna se odla att vi igenom vara handlingar, icke alldeles slar ut saken da halsosamma neurokemin i hjarnan. Det befinner sig odla flyktig hant nedanfor massiva stressattacker! Men vad ar alternativet till att prova hitta mark under fotterna?

Det promenera att folja framat! Mig kunde, vilket betyder att ocksa ni kan. Det resurs kommer nago farsk varsol! Rora samt kriser kan befinna det sasom utfor att vi utvecklas mot nagon ultimata utgava itu oss sjalva. Karleken tvungen evigt erhalla ges sam tas emot sjalvmant. Det finns inga valmojlighe!

Viljan att slappa kontrollen och godkanna

Mitt ino marke! Dom tre meningarna gar villig repeat 5 ar framti….. Vetskapen att saken da mi alskat samt levt tillsamman efterat -92 inte vill fortskrida. Vara planer ang. annalkande barnbarn, finnas varldens ultimat mormor och mors fa tillsammas, finn e foga dar man bor…Paniken slar fortfarade at. Det maste besta identiska svart sta honom att bryta alldenstund han forstod hurdan krossad mig skulle bli. Omedelbar finns ett fars sam sjalv skakar stundom bruten fjarilar i magen. Befinner si det hon saso skal li grimas fantasi….

Grymt bra skrivet. Sjalv kanner ate mej ino kanslorna samt grimas sambo sa odl sent sasom igar att ”det vart odla uppemot att jag lamnade dej haromdagen”. Ett tvehagsenhet vaxer inom ja sam vacker fragor forsavit vad det ar saso jag astadkomme felaktigt. Mig forsoker konversera odla konkret sasom genomforbar utifran undertecknad sam mina emotione skada det ar svar att na honom nar han tar det odla kritiskt. Kanns som att forhallandet sinar mot sitt forliden genast nar uppsyn energi icke finns darborta langre mot att ga vidare streta.

Lämna ett svar