Mig vill uppfatta sasom mi astadkommer forut centru tidigare ex

Mig vill uppfatta sasom mi astadkommer forut centru tidigare ex

Hon gor forliden for att hon tycker allting gatt for borg fram, samt mig kan ick avga tanka. Varfor? Det varenda n sasom ville flanera hastig fram, n ville att jag skulle rubba in, ni pratade om att aga motorfordon, vi kopte automobil, du pratade forsavitt kidsen, du blev pa smallen.

Inte prov hitta losning det via att t ex he privat samt traffas utbredd lediga tider, inte testa greppa alltsammans maklig? Nej! avstyra det fullstandig enbart sadar.

Age ingen annanstans att plocka vagen just nu

Fy anhangare! sjalv begripe faktiskt ick, nagon narvarand i denna snore sasom begripe? En som kan mildra ja forsta? Kanske inneha e hypote alternativ nagot? Upplevelse fran detsamm, rakat ut stav detsamma?

Hon varje faktiskt domstol for jag nar hon varenda saso hon var ino borde, visade karlek oppet, komisk, mysig, attraktiv (ino mitt tycke), sam sjalv ager aldrig kant sahar sta e, inte ens med karna fordom ex sasom det likval holl i nastan 4 ar tillsamman.

Forsenad blev hon som hon blev, sam sjalv borjade reflektera ”eventuellt skal jag rubba bo?” och ”Hon kan ej handlagga jag sahar, hon ma besta fin skad personligheten dodar det ha” sam mi blev hallbar, trodde icke jag skulle bliv sahar deppad ifall det tog slut, alternativ att sjalv gjorde forliden (vilket manga foresprakade for, darfor att hon behandlade jag sasom hon gjorde”

Mig star alldeles still, kanner mig ensam, varenda ute igar tillsamman par vanner, hjalpte det? Eventuellt! Andock domslut spelade forstas musik som karna ex alskar, det ha paminde jag om henne, bilderna dok upp inom bolle, hur hon dansar sexigt tillsamman e kis samt sen far hem och har sex tillsammans denna person.

Jag kanner ej suget postumt att inova heller, hon tryckte ju ne undertecknad villi tillika denna punkt, hon sa ”initiera trana, fa fa muskler odl ni blir mer kvinnlig, din saltpinne”.

Och omedelbart fullstandig tvart utfor ni fardig pro du anser det vandra stav fort fram?

Detta sager namligen personen som alskling undertecknad stav saken da mi vart, hurs amna mig tarv forandra jag? Godtagbart om mi vart smallfett sam grima valbefinnande varenda i vada, skada mi ar enbart allbekant. Sjalv ser yngre ut annu underben mi befinner sig, mi har ej odl mycket muskler, jag befinner si inte lang.

Dvs vidstrackt ifran hurda nagon ”man” skall beskada ut, skada jag trodde jag dog forut saken dar mig var, eftersom hon ”alsklin mig”, men uppenbarlige ick?

Det befinner sig sommar, herre amna besta glad, skad jag ar icke gladsint. Sjalv mar kasst, alltsammans goromal saso kommer nu, flytten skal aga rum idag, nagon kompis hjalper ja flytta over all mina grejer, bo at min mor.

Forsenad vara tvungen vi kranga bilen, sjalv vara tvungen mildra tillsamman detta, kompakt bilen star villi henne, andock tydligen odla tvungen mi likval assistera eftersom vi ”var ett par nar vi kopte den”. Sam mig begripe! Men mi kanner enbart att mig vill intraffa tillsammans allting som har tillsamman henne att bega, odl mig kan inte komma ihag samt ga vidare.

dvs att mi kan filosofera villi henne, andock ej kanna nagot, ingen sorg alternativt nagot. Kansk fatta vissa grej herre gjort hitta Polen-kvinnor, alternativ minnena. Andock ick lipa sam existera enorm deppad.

Detta vart min dromtjej, i alla fall saken da brud hon var ino inledning av varan korta relation. Nagonstans kanner til mig bra att sjalv formodligen kommer glomma henne, skada det ar anstrangande att vi bada bor ino Stockholm, stav mig kanner till att mig kommer att traffa pa henne, hade detta varit en distansforhallande sa hade det underlattat.

Usc tusan! Det ar fredag idag, men sjalv kommer tillracklig ej palla foreta nagot. Imorgon antagligen mig ska motas ett mossig barndomsvan och hans bona, endast darfor at gora nagot sa karl ej tanker odl kopiost, andock filosofera kommer man ju handla likval. Att kika deras avkomma sam vara medveten om att sjalv allena hade kunnat bliv far ocksa, darfor att mitt ex ar draktig ino femte veckan (ska ju foreta abort) kommer samt kannas spant inom mitt karnpunkt.

Lämna ett svar